Gerealiseerde projecten

Om een indruk te krijgen wat CustomWare zoal doet, zijn hier een paar projecten beschreven die in het verleden gerealiseerd zijn.

Urenregistratie "Strooi"

Voor Rijkswaterstaat is een Windows applicatie ontwikkeld, waarmee uren voor de gladheidsbestrijding worden bijgehouden. Op basis van ingevoerde tarieven en gewerkte uren worden maandelijks de kosten berekend.

Optische kaartlezer

Voor een klant is een optische kaartlezer ontwikkeld, welke m.b.v. een CMOS camerachip een kenmerk in een bankkaart leest en vertaalt in een unieke code. Voor dit project heeft CustomWare de hardware ontwikkeld en reeds bestaande firmware geport naar de nieuwe hardware.

Laser boortafel

CustomWare heeft voor een Amerikaans bedrijf een laser boortafel ontwikkeld. Hiermee worden met hoge snelheid (2.5ms) gaatjes van 50µm geschoten in keramische panelen van 0.38mm dik, welke dienst doen als drager voor chips. Er is gebruik gemaakt van een CO2 laser met een eigen stuurunit en zelf ontwikkelde optische componenten.
De machine is m.b.v. 3D CAD software volledig met de computer ontworpen, zodat alle onderdelen op hun plaats gepast konden worden voordat er ook maar één spaan gedraaid was.

Keramische chipdrager

Voor een bekende chipfabrikant heeft CustomWare een chipdrager ontworpen voor een 10Gbit multiplexer. De afgebeelde drager is slechts 8 x 8mm en de line-space afmetingen zijn 60µm.
Home