Software ontwikkeling


CustomWare ontwikkelt software voor een breed scala aan platforms en toepassingen. Naast de PC-omgeving ondersteunen we diverse microprocessors en -controllers. Onderstaande lijst geeft hier een overzicht van:

Onze expertise loopt uiteen van kleine embedded systemen tot databases in een PC netwerk, en alles wat daartussen te verzinnen valt.


Hardware ontwikkeling


Embedded Systemen

Voor veel embedded applicaties is het moeilijk om een kant en klaar processorsysteem te vinden. Beschikbare produkten zijn soms overkill of ze missen net die ene optie die voor uw toepassing onmisbaar is.

In zo'n geval kan CustomWare een oplossing aanreiken door een processorsysteem te ontwikkelen dat op maat gesneden is voor uw toepassing. Door onze ruime ervaring met diverse microprocessors en -controllers zijn wij in staat om snel een passend systeem voor u te ontwikkelen. Onze manier van werken resulteert meestal in een 'First Time Right' ontwerp, waardoor de kosten voor u als klant acceptabel blijven.

Technologie
CustomWare maakt gebruik van verschillende technologiën voor het verwezenlijken van de hardware: van enkelzijdige print tot keramisch substraat. Een paar steekwoorden:

Home